به گزارش همشهری آنلاین بوسیله نقل از ایسنا، لورن سایمنز(Laurent Simons) ۹ ساله همان کسی است که ما وی را "اعجوبه" می نامیم. او در کمال تعجب مقطع مدرسه را داخل سن شش سالگی اول کرد و در همان سن یک پروژه تحقیقاتی را داخل مرکز تحقیقات پزشکی(AMC) داخل آمستردام رهبری کرد، چرا که معتقد بود دروس دبستان از شدت سادگی تحمل او را ضابطه می برد. لورن تنها هفت سال داشت که فتوا دبیرستان خویشتن را گرفت.
دستاوردهای او تو اینجا متوقف نمی شود. او پرورش در دانشگاه آیندهوون را از ماه مارس ۲۰۱۹ شروع کرده است و اینک تنها ۹ ماه پس از ادخال به دانشگاه تو حال فارغ التحصیل شدن و انجام پروژه نهایی خویشتن است.
وی با فارغ التحصیلی به عنوان مهراز برق به نشانی بالغ ترین فارغ التحصیل دانشگاهی جهان رکورد جهان را خواهد شکست.
تیمار اکنون این عنوان داخل جوانمردی "مایکل کرنی"(Michael Kearney) است که درون ۱۰ سالگی از دانشگاه آلاباما فارغ التحصیل شد. این عنوان از سال ۱۹۹۴ به او دلبستگی دارد، اما به زودی تحول خواهد کرد.
مطمئناً می قابلیت گفت که لورن سایمنز خارق العاده است. وی که در بلژیک متولد شده دارای ضریب هوشی ۱۴۵ است و علایق وی از ریاضیات تا پزشکی متحرک بر روی اب است. وی اخیراً به رایانه ها فرع مند شده است.
همچنین وی دارای یک ذهن تصویری است که بوسیله وی امکان می دهد تا طی چند روز به کاری که بخاطر سایر دانشجویان ۱۰ هفته کشش می کشد، مسلط شود.
"پیتر بالتوس" ۵۹ ساله استاد مشهور دانشگاه آیندهوون اظهار داشت که دیدن یک کودک در بین دانشجویان ۲۰ ساله بسیار عجیب بود اما وافر زود فهمیدم که می تواند مانند هر دانشجوی دیگری و تا اینکه بهتر از برخی با غلام گپ کند. بالتوس گفت: گاهی فراموش می کنم که او هنوز بی اندازه جوان است و این کودک ۹ ساله به من می گوید که باز هم یک خراش دیگر را لحیم کرده است.
گذشته از همگی دستاوردهای شگفت انگیز لورن، او از لحاظ رفتاری یک بچه عادی است. او مشتاق گذراندن تعطیلات سرانجام هفته با پدربزرگ و مادربزرگ خویشتن و بازی با سگش است. وقتی از عشقش به حیوانات مصاحبت می کند، چشمانش می درخشد. علاوه پهلو این نبوغ او باعث نمی شود وقتی شام مورد دلخواهش نیست، غر نزند.
مادرش می گوید: لورن وقتی شام را دوست ندارد، مثل دیگر کودکان ۹ ساله لج می کند و غرر می زند و این اتفاق م می افتد!
به دلیل پیشرفت کندرو زندگی آموزشی لورن، دوستان وی عمدتا بزرگتر از خودش هستند. او پیشاهنگی و ورزش کردن را دوست ندارد.
پدرش می گوید: لورن هیچگاه ثانیه علاقه ای به ورزش با همسالان خود نداشته است. او خودی نداشت با اسباب بازی هایش بازی درنگ و عزب چیزی که بوسیله آن علاقه مند شد نحوه فقره اسباب ورزش ها بود.
این پسر ۹ ساله در مصاحبه با رادیو RTBF بلژیک گفت که موضوع مورد فرع وی به برهان وسعت آن با موضوعاتی مثل آمار، هندسه و جبر، ریاضیات است. لورن نیز اظهار داشت که جراح خواه فضانورد شدن را نیز در سر می پروراند.
با این حال بوسیله رویت می رسد نظر او به تری تغییر کرده است. وی تو مصاحبه ای با یک رومه بلژیکی گفت که دیگر نمی خواهد فقط بیرونی های بیمار را ترمیم کند، بلکه می خواهد برای جایگزینی دل های باستانی و مریض، قلب های جدیدی بسازد.
وی گفت: کمال مطلوب من به نشانی یک دانشمند، طولانی کردن طول عمر مردم است. پدربزرگ و مادربزرگ من مصیبت قلبی دارند و من می خواهم بوسیله آنها کمک کنم.
در هر حال انتخاب شغل لورن برای والدینش یک نگرانی زدودن. پدرش می گوید حتی اگر لورن تصمیم بگیرد نجار شود، مشکلی نخواهیم داشت، چرا که شادمانی و خوشبختی او اولویت عده یک ماست.
والدین لورن به تازگی به دنبال جستجوی مسیرهای جدید آموزشی برای سیر کردن هوس تصرف دانش لورن افتاده اند. آنها تعدادی است که از بازرسی کنار پیشرفت تحصیلی پسرشان مشت کشیده اند و فقط برای انجام تحقیقات لورن مدام بین ایالات متحده و هلند به مسافرت می پردازند.
به دید می رسد که کالیفرنیا توجه لورن را به خود طلبیدن کرده است، چرا که بیشتر عمر خود را داخل آب و هوای خیر چندان مطلوب و ابد ابری و بارانی و غم افزای بلژیک و هلند گذرانده است و آب و هوای کالیفرنیا را دوست دارد. او به رطوبت گفته است که می خواهد به کالیفرنیا برود، بمنظور فضا تو آنجا م خوب است.
لورن پس از ستاندن سند تحصیلی خود در هلند غرض خواهد گرفت که کدام برنامه تحصیلات تکمیلی را دنبال کند. از آنجا که او یک پسر با استعدادهای فراوان است، تصمیمش نامشخص است. مهم حلق که تصمیم وی نجار خواه دانشمند شدن باشد، داخل هر حال به خاطر نبوغ خارق العاده اش چشم جهان بر این فرزند اعجوبه خواهد بود. خارق العاده بتهوون برترین سمفونی کتاب موسیقی شد میکل آنژ | دستانی که معجزه می کردند فیلم | آناهیتا برای مادرش مریم میرزاخانی عزم «یک میلیون خواب» را می خواند چراغارو خاموش کن آلبرت!
درباره این سایت